Mobilnost

Razminiranje i vatrogasna oprema

TEMA motori razvijeni su za najteže uvjete gdje se svakodnevno pokazuju izuzetno izdrživim i pouzdanim. Za potrebe Dok-Ing radijski upravljanih bespilotnih jedinica za razminiranje TEMA je razvila motore koji odolijevaju svim izazovima teških uvjeta i zadovoljavaju sve posebno zahtjevne standarde za ovakve aplikacije. Zbog toga se ove jedinice koriste u čitavom svijetu od pustinja do tropskih područja, a kvalitetu je uvidjela i američka vojska koja ih također koristi.

TEMA je također razvila motore i generatore za Dok-Ingove vatrogasne bespilotne jedinice. Ove jedinice sposobne su probiti se do područja zahvaćenog požarom i gasiti ga iznutra dok su motori sposobni podnijeti sve uvjete u kojima se jedinica može naći.

Elektricni automobili

Prvi hrvatski električni automobil XD, razvijen u potpunosti u Dok-Ingu koristi TEMA motore. Kompaktan dizajn omogućio je smještaj dva ili četiri SPM132 motora, a iznimna energetska učinkovitost povećala je autonomiju automobila.

Velika nominalna snaga i trostruka vršna snaga TEMA motora XD-u omogućuje performanse sportskog automobila u paketu gradskog automobila i time ruši stereotip o sporim električnim autima.

TEMA nudi kompletne pogonske pakete za automobile gdje su uključene sve komponente potrebne za konverziju automobila u elektro vozilo.

Rudarstvo

Rudarstvo prolazi kroz revolucionarne promjene u pokušaju da sve dođe do sve teže dostupnih resursa. Radijski upravljana jedinica konstruirana je da smanji ljudske žrtve i omogući pristup stroju u najneprohodnijim rudnicima.

U ovakvim jedinicama TEMA motori se koriste zbog punog momenta sile kroz cijeli raspon okretaja, robusne, a lagane konstrukcije i precizne kontrole. Ova jedinica treba biti kompaktna i izrazito niska kako bi prošla kroz svaki tunel i to je još jedan razlog zašto se koriste kompaktni SPM132 motori.